O nama


Gastro diskont P&J

Trgovački obrt "P&J" osnovan je 1994. godine. Krenuli smo s dva maloprodajna mjesta u Klani i Matuljima, gdje smo prodavali "rinfuzo" vino. S vremenom sve više surađujemo s ugostiteljima, te širimo asortiman na pivu, žestoka alkoholna pića i ostale artikle koji se konzumiraju u ugostiteljstvu.

U skladu s tim razvojem uvodimo i dostavu ugostiteljima te u sjedištu u Klani organiziramo skladište, te postajemo klasična veleprodaja pića koja je pokrivala teren Opatije, Rijeke i okolice.

2011. godine P&J postaje članom Jadran Grupe, čiji smo ponosni član i danas.

Iste godine krećemo i sa distribucijom na područje čitavog Gorskog Kotara.

U ožujku 2013. godine otvaramo naš prvi Gastro Diskont i to u Delnicama, što je predstavljalo zaokret u načinu poslovanja, te su u narednim godinama otvorili još Gastro Diskonte u Rijeci 2014. godine, Čabru, Vrbovskom i Iki 2015. godine, u Puli 2016. godine, na Viškovu 2018. godine, te u Pazinu, Crikvenici i Rovinju 2019. godine.


Trenutno poslujemo u 12 Gastro Diskonata na području 3 županije, zapošljavamo više od 30 radnika tokom cijele godine, a tijekom turističke sezone čak i više. Želja nam je nastaviti stabilno napredovati uz osiguravanje što je moguće boljih uvjeta za svoje radnike, te što kvalitetniju uslugu za svoje klijente.

Diskonti